object(stdClass)#1565 (9) { ["urla"]=> bool(false) ["urlatext"]=> string(0) "" ["targeta"]=> string(0) "" ["urlb"]=> bool(false) ["urlbtext"]=> string(0) "" ["targetb"]=> string(0) "" ["urlc"]=> bool(false) ["urlctext"]=> string(0) "" ["targetc"]=> string(0) "" }

Mandag 14. august - søndag 20. august


FREDAG

video iconVideofilm for børn og barnlige sjæle i legehuset kl. 17

 

Vi viser en videofilm for børn i legehuset.

Der er gratis adgang og i legehuset er der opslag om hvilken film der vises.

Der vises kun børnefilm med dansk tale fra eksempelvis Disney eller Pixar. 


LØRDAG

video iconVideofilm for børn og barnlige sjæle i legehuset kl. 17

 

Vi viser en videofilm for børn i legehuset.

Der er gratis adgang og i legehuset er der opslag om hvilken film der vises.

Der vises kun børnefilm med dansk tale fra eksempelvis Disney eller Pixar. SPISESTEDER i HORSENS

 

Dollys - Café Dolly

Dolly's er en familiedrevet restaurant, café og bar, der siden 1993 har sat en ære i at lave lækker dansk mad fra bunden. Havnen, Horsens. Kontakt +45 75623481.

Restaurant Oksen

På Restaurant Oksen finder du hverken finere fransk mad eller snobbede tjenere. På Oksen holder vi nemlig stædigt fast i det koncept som i mere end 27 år har fået gæsterne til at vende tilbage: Gode bøffer, lækre vine og en afslappet atmosfære. Kontakt +45 75626900 eller email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Kamii Sushi & Restaurant

Hos Kamii Sushi & Restaurant kan du nyde et bredt udvalg af lækker sushi, tilberedt af vores dygtige sushi-kokke. Hos Kamii tilbyder vi også bl.a. nudelretter, wok og steaks, foruden en række børnevenlige retter, så der er noget for enhver smag. +45 33 12 11 11

Mackie´s - Amerikansk mad

Amerikansk inspireret café og restaurant med spændende udsmykning. Stort og varieret spisekort. Mackie´s ligger kun 50 meter fra Danmarks bredeste gågade. +45 75601622

Restaurant Flammen Horsens

I vores restaurant bestræber vi os på at give vores gæster en fantastisk oplevelse i vores hyggelige og intime restaurant med små hyggelige kroge, som er udsmykket med unikke og særprægede samleobjekter. www.restaurant-flammen.dk/horsens/


PÅ HUSODDE STRAND CAMPING HELE UGEN

 

Middelalder minigolf

På minigolfbanen er der masser af mulighed for hygge og familiedyster. Køller og bolde lejes i receptionen, minigolfbanen er åben alle dage kl. 9 - 21. Husk og se om du har dagens rekord.

Legehuset

I legehuset kan du spille Airhockey, til 10 kr. pr spil. Der er også et bordfodbold, du kan leje bolden i receptionen. Der er også lidt legeredskaber og borde for de lidt mindre børn. Der vises videofilm i weekenden kl. 17 for børnene.

Hoppepude

På den store hoppepude på legepladsen kan du hoppe hele dagen, lige så meget du har lyst, hoppepuden er tændt fra kl 9 til kl 21.

Lån spil i receptionen

Til de dage hvor vejret indbyder til indendørs aktiviteter eller bare til en hyggelig familieaktivitet, kan I i receptionen låne forskellige brætspil. Vi har et stort udvalg og det er helt gratis. Vi har også Vikingespil og Beachminton spil til udlån til udendørs brug.

Lej en havkajak

Nyd en skøn og afslappende sejltur langs kysten i vores havkajakker. Kajakkerne er meget stabile og velegnede til begyndere såvel som øvede. De kan lejes i receptionen. Lejen er inkl. pagaj og redningsvest. Sejlads sker på eget ansvar.

Mooncars og Moon-Harley

Vores mooncars og den dobbeltsædede Moon-Harley er hurtigt blevet populære blandt børn og barnlige sjæle. Det koster 20 eller 40 kr. for en halv time.

Boldspil - Fodbold

I den nordøstlige del af pladsen ligger vores store boldbane med to mål. Banen er til fri afbenyttelse til både fodbold og andre boldspil, og I er velkomne til at arrangere et spil med andre campister.

TV-stuen

Vi har en TV-stue i den østlige servicebygning med TV, hvor du kan se DR-kanalerne og TV2. Vi har desuden opsat ekstra WIFI antenne, så der kan spilles og hygges i sofaerne, hvis vejret driller.HVAD SKER DER I OMEGNEN?

FÆNGSLET

Fængselsmuseet består af verdens største fængselssamling, hvor man på en spændende tur i det gamle statsfængsels historiske bygninger får indblik i fængselslivet gennem 153 år, set fra såvel den indsattes som den ansattes synsvinkel. Åbent tirsdag til søndag kl 10 - 17. +45 88 77 42 00

 

Danmarks Industrimuseum

På Danmarks Industrimuseum kan du lære mere om produktion, levevilkår og finansiel udvikling i Danmark efter 1850. Museet giver et imponerende billede af den voldsomme udvikling, industrisamfundet har gennemgået de seneste årtier. Åbent alle dage kl 11 - 16. +45 75 62 07 88

 

Den økologiske have

Haven er med sine 20 tønder land Skandinaviens største økologiske besøgshave. Her er 14 forskellige emnehaver, bl.a. vin, krydderurter og skovhave med sø. Til børnene er der en stor legeplads med kæmpesandkasse, legehus, pilehytter m.v. Der er også klappegeder, æsler, sjove får og farvestrålende høns.

 

Børnebondegården

Besøg en rigtig bondegård. På gården holdes der flere slags husdyr og kæledyr. Gården er åben for alle besøgende: børnefamilier, børneinstitutioner, dagplejemødre, skoler samt ældre. Besøget giver en læring om fødevareproduktion, pasning af produktionsdyr og kæledyr. Alt arbejde på Børnebondegården varetages af frivillige.

 

Horsens kuntsmuseum

Horsens Kunstmuseum har en stor samling af dansk og international kunst Der er blandt andet værker af Michael Kvium, Bjørn Nørgaard, Jiri Dokoupil, Ian McKeever, Christian Lemmerz, Nina Sten-Knudsen og Erik A. Frandsen. www.horsenskunstmuseum.dk

 

Glud museum

Glud Museum er et frilandsmuseum dedikeret til livet på landet i Østjylland de seneste 350 år. I sommerperioden har museet familieaktiviteter og arbejdende værksteder. +45 75683082 - www.gludmuseum.dk.

 

Aqua Forum

Aqua Forum er et topmoderne svømmecenter med en bred vifte af aktiviteter indenfor leg, motion, afslapning og velvære. Det 30° C opvarmede svømmebassin er udstyret med alle de nyeste faciliteter, der tager hensyn til alle typer brugere fra småbørnsfamilier til handicappede. Om sommeren er der åbent i friluftsbadet med den tilhørende solterrasse. Husk bor du hos os i mere end 4 dage giver vi en gratis tur i Horsens Aqua Forum mens du bor hos os.

 

Horsens Legeland

Her kan store og små få brugt deres kræfter, og nyde en dag med fuld fart på! Horsens Legeland kan blandt andet tilbyde følgende aktiviteter: Hoppeborge, bordfodbold, airhockey, boldhus, minigolf, superjumper, rodeotyr,
rutchebaner, sumobrydning, spillemaskiner og meget mere. +45 40 50 77 77

 

Fyelmose Naturfiskepark

Pak en madkurv og fang en dejlig naturoplevelse for hele familien i Fyelmose Naturfiskepark. Med både en børnesø, en familiesø og en natursø er der noget for alle aldre. Mulighed for gratis udlån af fiskestænger. Vi har åbent 365 dage om året. Sommertid: 05.00 – 23.00. Vintertid: 07.00 – 21.00. Tlf. +45 6066 2928


HUSK: Tilmelding (og evt. betaling) skal ske senest dagen før i receptionen, med mindre andet er angivet. I tilfælde af ugunstige vejrforhold eller for få tilmeldinger, forbeholder vi os ret til ændringer eller aflysninger uden varsel i ovennævnte aktivitetskalender. Der vil løbende ske opdateringer og ændringer i aktivitetskalenderen.