object(stdClass)#1406 (9) { ["urla"]=> bool(false) ["urlatext"]=> string(0) "" ["targeta"]=> string(0) "" ["urlb"]=> bool(false) ["urlbtext"]=> string(0) "" ["targetb"]=> string(0) "" ["urlc"]=> bool(false) ["urlctext"]=> string(0) "" ["targetc"]=> string(0) "" }

På Husodde Strand Camping har vi flere forskellige muligheder for at du kan overnatte.


6p hytte30m2 261x149Luksus i en af vores hytter

Vi har 14 hytter med plads fra 2 til 6 personer ialt 6 forskellige typer. Du kan vælge en af de små bjælkehytter eller en de store luksushytter på 30 m2 med både opvasker og bad.


Så det er dig der bestemmer hvordan din hytteferie skal være på Husodde Strand camping.


Alle vores hytter lkan du se på pladsoversigten som H1 til H15.


Se alle vores hyttetilbud på vores tilbudside eller klik her.


udsigtsomraade.516x310Campingferie i egen campingvogn på en af vores store pladser

Campingpladsen ligger ualmindeligt godt Lige ud til Horsens Fjord. Den smukke natur indbyder til aktivitet og leg, så det er bare om at komme ud i den friske luft.


Pladsen er opdelt i 3 områder. Plads til børn, plads med udsigt og plads med fred og ro. Du skal blot vælge og køre vognen ind og så begynder campingferien.


Husk hvis du og din familie overnatter i mere en 4 dage gi'r vi en gratis tur i Horsens Aqua Forum.


IMG 2790Er du teltcampist ? - Så kom med dit eget telt !


"En dejlig ting ved teltcamping, er at vågne op iog høre naturens lyde, fuglene der kvidrer og vandet der slår mod kysten. Selv et regnvejr er bare skønt, når man ligger i den varme sovepose." Det var en kommentar fra en af vores mange glade teltcampister.


På Husodde Strand camping kan du ligge et af vores telt områder eller på en alm. standardplads. Telte er velkomne på alle vores pladser. Læs mere om teltcamping på vore side om telte.


Har I lyst til at besøge os, så tjek et af vores ferietilbud evt. med ALL INCLUDED. Vi glæder os til at byde jer velkommen til en hyggelig og sjov campingferie.

 
Husk på en campingplads skal du altid have campingpas når du overnatter. Campingpasset kan du købe ved ankomst. Du kan læse om reglerne for campingpasser her.