object(stdClass)#1407 (9) { ["urla"]=> bool(false) ["urlatext"]=> string(0) "" ["targeta"]=> string(0) "" ["urlb"]=> bool(false) ["urlbtext"]=> string(0) "" ["targetb"]=> string(0) "" ["urlc"]=> bool(false) ["urlctext"]=> string(0) "" ["targetc"]=> string(0) "" }

På Husodde Strand Camping har vi 16 hytter, både til 2, 4, 6 og 8 personer.

 

hytteani2016Hytterne ligger hyggeligt fordelt ud over hele pladsen, ikke langt fra servicebygningerne med toiletter og bad.

 

Mange af hytterne er har vi renoverede, de har alle et køkken, spiseplads og terrasse, TV vand og varme. Der er naturligvis WIFI i alle hytter, dog mod betaling.

 

Hunde

I nogle af hytterne er hunde tilladt, dog er slutrengøring altid obligatorisk når det har været husdyr i hytterne.

 

Booking

HUSK! Du kan altid forespørge i vores online booking om vi har en Hytte i den periode du ønsker. Det er naturligvis helt uden forpligtelser for dig.

 

I lav- og vintersæsonen kan hytterne være ret kolde, hvis der ikke bliver tændt for varmen inden jeres ankomst. Så hvis du ønsker opvarmning så ring eller skriv en mail til os med dette ønske. Hvis du booker online skal du blot krydse af, hvis du ønsker opvarmning. Du skal være opmærksom på at i vintersæsonen er det kun vores 6 personers hytter på 30 m2 der udlejes.

 

Fuld flexibilitet

Du kan leje vores hytter i en weekend, i hele uger eller blot en enkelt dag midt i ugen i lavsæsonen. I skolernes sommerferie kan du leje de fortrinsvis leje vores hytter i hele uger, men for da vi gerne vil opfylde vores gæsters ønske om at vi skal værefleksible har alle vores hytter uger hvor det er muligt blot at leje 3 eller 4 dage i hyttene.

 

Klik på hytterne og se hvilke muligheder du har og book ferien med det samme

 

Hyttepriser 2017 så er du klar til hytteferie på Husodde Strand Camping i Horsens