object(stdClass)#1407 (9) { ["urla"]=> bool(false) ["urlatext"]=> string(0) "" ["targeta"]=> string(0) "" ["urlb"]=> bool(false) ["urlbtext"]=> string(0) "" ["targetb"]=> string(0) "" ["urlc"]=> bool(false) ["urlctext"]=> string(0) "" ["targetc"]=> string(0) "" }

Teltferie med og uden børn er ferie med naturen helt tæt på i fred og ro på Husodde Strand Camping - Horsens Citycamp

Vi har ideel beliggenhed til din telt ferie - Så kom med dit eget telt !

camping i telt er lig billig camping. Det er naturen helt tæt på, det er rigtig ferie. Du kan ikke finde en billigere ferieform, slet ikke hvis du kombinerer det med cyklen. Vi har plads til både cykler og telte til en billig sommerferie i telt på Husodde Strand camping i Horsens.


Telte paa pladsPå Husodde Strand camping i Horsens  er der god mulighed for teltferie og en tendens til, at mange gerne vil opleve campinglivet mere, som det var engang. Helt tæt på. Hvis du vil rejse let, og vil opleve alt helt tæt på med alt hvad det indebærer og helst kun med en teltdug der skærmer mod naturen. - Teltcamping på Husodde Strand camping er perfekt teltferie for børn.

 

Husk vi har altid specielle tilbud hvis du skal til koncert i Horsens, du kan læse mere på vores tilbudssider om diverse koncerttilbud

 


På Husodde Strand camping kan du få det hele. Vi har opdelt pladsen i 3 områder:

Plads til børn

Plads med udsigt

Plads med fred og ro.


book nu boble 150Vi har to store teltområder, begge teltområder ligger i fred og ro området. Det ene område ligger oppe i skoven og har delvist udsigt over pladsen og det andet område ligger ved vores boldbane med delvis udsigt over fjorden.

Men telte kan naturligvis bookes ind på alle vores pladser. Husk blot, kun ét telt pr. plads og også teltcampister skal overholde brandsikkerheden.

 

Behov for strøm til opladning af telefon m.v.

På teltferien skal man ikke gå ned på udstyr, på Husodde kan du låne og købe udstyr når du tager på telttur i HorsensSelvom man er på teltcamping, er det rart at have strøm til rådighed, for køleboks, belysning og opladning af diverse udstyr. en god ide er at medbringe ca. 25 m kabel og diverse ombytnings stik. Vi har som standard blå CEE-stik på pladsen.


Har du kun behov for opladning af din telefon, kan du gøre det i TV-stuen eller køkkenet. Det er dog ikke tilladt at tilslutte kølebokse m.v. i TV-stuen eller køkkenet. Strøm i på pladserne til telte er kun mod betaling som på resten af pladsen.


Du kan også få ombyttet dine køleelementer i receptionen.


Ved store arrangementer og koncerter i Horsens laves der specielle områder til teltcamping på bl.a. vores boldbane. Her er ingen mulighed for strømtilslutning.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en hyggelig teltferie.