object(stdClass)#1322 (9) { ["urla"]=> bool(false) ["urlatext"]=> string(0) "" ["targeta"]=> string(0) "" ["urlb"]=> bool(false) ["urlbtext"]=> string(0) "" ["targetb"]=> string(0) "" ["urlc"]=> bool(false) ["urlctext"]=> string(0) "" ["targetc"]=> string(0) "" }

l baghaven har vi en af Danmarks bedste golfbaner.

Det 27 hullers golfanlæg blev i 2010 kåret som "Verdens bedste nyanlagte golfbane" af GolfINC og er nu også optaget i 'The Rolex Worlds Top 1000 Golf Courses'.


stensballegolf.1.261.149

Stensballegaard Golf er designet af det særdeles anerkendte amerikanske arkitektfirma "von Hagge, Smelek and Baril", som har designet nogle af verdens absolut bedste baner. Chefarkitekt Rick Baril er i den grad tilfreds med resultatet og slår fast at Stensballegaard Golf bliver noget helt specielt – En af Danmarks, om ikke en af Europas bedste baner.

 

stensballegolf.400x318

Golfbanen, som ligger i et naturskønt område omkranset af skove og med udsigt til Horsens Fjord, tilbyder 27 huller, der hver især fortæller deres egen unikke historie. Se blandt andet frem til det udfordrende 9. hul på Guldbjerg-sløjfen, med panorama udsigt over Horsens By og Fjord og en højde forskel på 52 m mellem tee og green.

Læs mere her - www. stensballegaardgolf.dk