object(stdClass)#1787 (9) { ["urla"]=> bool(false) ["urlatext"]=> string(0) "" ["targeta"]=> string(0) "" ["urlb"]=> bool(false) ["urlbtext"]=> string(0) "" ["targetb"]=> string(0) "" ["urlc"]=> bool(false) ["urlctext"]=> string(0) "" ["targetc"]=> string(0) "" }

På Husodde Strand Camping har vi flere forskellige muligheder for at du kan overnatte.


6p hytte30m2 261x149Luksus i en hytte

16 hytter med plads fra 2 til 8 personer ialt 7 forskellige typer. Du kan vælge en af de små bjælkehytter eller en de store hytter på 30 m2 med både opvasker og bad.


Det er dig der bestemmer hvordan din hytteferie skal være på Husodde Strand camping.


Hytter kan du se på pladskortet -  H1 til H17


Se hyttetilbud her


Sommerferie i familietelte

Telt udlejning

 

Teltet er rejst, sengen er klar og møblerne er på plads - det er ren glamping.

 

Vi har gjort det nemt at holde ferie hele familien i et telt, uden det behøver blive alt for primitivt. teltene er placeret tæt på servicebygninger.


udsigtsomraade.516x310Campingferie i campingvogn på en af vores store pladser

Campingpladsen ligger helt fantastisk. Lige ud til Horsens Fjord. Smuk natur indbyder til aktivitet og leg, så det er bare om at komme ud i den friske luft.


Pladsen er opdelt i 3 områder. Plads til børn, plads med udsigt og plads med fred og ro. Du skal blot vælge og køre vognen ind og så begynder campingferien.


Husk hvis du og din familie overnatter i mere en 4 dage gi'r vi en gratis tur i Horsens Aqua Forum.


IMG 2790Er du teltcampist ? - Så kom med dit eget telt !


"En dejlig ting ved teltcamping, er at vågne op iog høre naturens lyde, fuglene der kvidrer og vandet der slår mod kysten. Selv et regnvejr er bare skønt, når man ligger i den varme sovepose." Det var en kommentar fra en af vores mange glade teltcampister.


På Husodde Strand camping kan du ligge et af vores telt områder eller på en alm. standardplads. Telte er velkomne på alle vores pladser. Læs mere om teltcamping på vore side om telte.Har I lyst til at besøge os, så tjek et af vores ferietilbud evt. med ALL INCLUDED. Vi glæder os til at byde jer velkommen til en hyggelig og sjov campingferie.