object(stdClass)#1324 (9) { ["urla"]=> bool(false) ["urlatext"]=> string(0) "" ["targeta"]=> string(0) "" ["urlb"]=> bool(false) ["urlbtext"]=> string(0) "" ["targetb"]=> string(0) "" ["urlc"]=> bool(false) ["urlctext"]=> string(0) "" ["targetc"]=> string(0) "" }

ferie med udsigt i Horsens på Husodde Strand CampingCampingferie i egen campingvogn med plads til det hele ?

Billig camping ? Prisen for en uges camping er en billig ferie i forhold til en charterrejse, velkommen til campingferie til Horsens på Husodde Strand camping i egen campingvogn.

 

Horsens er kulturbyen i Jylland der er placeret lige midt i hjertet af østjylland. Byen har masser af kultur og forretningsliv hele året rundt.

 

Gaagadecafe horsens 300Her finder du både Danmarks bredeste gågade og Europas eneste Fængselsmuseum. Horsens er storbyen på kanten af Horsens fjord.

 

campingvogn bornNår du checker ind på Husodde Strand camping med din campingvogn kan du få det hele.

 

Alle vores pladser er standard 120 m2, vi har naturligvis både større pladser (op til 180 m2) og de mindste vi har er på 80 m2.

 

Husodde Strand camping er inddelt i skævt anlagte og hyggelige områder. Du føler dig hjemme og kan nyde atmosfæren på pladsen, den flotte natur og Horsens by kun 4 km væk.


Vi har opdelt campingpladsen op i 3 specielle områder:

Plads til børn

Plads med udsigt

Plads med fred og ro


campingvognPlads til børn – Pladserne er lavet til familier med børn, så her er du tættere på legepladsen, stranden, nye legekammerater og alt det sjove.

Plads med udsigt – Pladserne er specielt lavet til dig, som ønsker sig udsigt over Horsens fjord fra din campingvogn.


Plads med fred og ro – Pladserne er lavet så du komme helt ned i tempo og få ladet batterierne op igen.


book nu boble 150På Husodde Strand camping har vi en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor alle beboerne på pladsen hilser og snakker med hinanden.


En campingferie hos os er den optimale ferie for børn, de faktisk ikke kan undgå at komme til at lege med mange andre børn.

 

Før du sætter campingvognen på krogen for at besøge os, så tjek vores ferietilbud også med ALL INCLUDED.

 

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en hyggelig og sjov campingferie.