object(stdClass)#1512 (9) { ["urla"]=> bool(false) ["urlatext"]=> string(0) "" ["targeta"]=> string(0) "" ["urlb"]=> bool(false) ["urlbtext"]=> string(0) "" ["targetb"]=> string(0) "" ["urlc"]=> bool(false) ["urlctext"]=> string(0) "" ["targetc"]=> string(0) "" }

Campingferie i egen campingvogn med plads til det hele ?

Udsigt til standen gennem fortelt Campingferie i egen campingvogn med plads til det hele ?

Billig camping ? Prisen for en uges camping er en billig ferie i forhold til en charterrejse, velkommen til campingferie i Horsens på Horsens City Camping i egen campingvogn.

 

Horsens er kulturbyen i Jylland der er placeret lige midt i hjertet af Østjylland. Byen har masser af kultur og forretningsliv hele året rundt.

Hygge på cafe på gågaden i Horsens

Her finder du både Danmarks bredeste gågade og Europas eneste Fængselsmuseum. Horsens er storbyen på kanten af horsens fjord.

 

Når du checker ind på Horsens City Camping med din campingvogn kan du få det hele.

 

Alle vores pladser er standard 120 m2, vi har naturligvis både større pladser (op til 180 m2) og de mindste vi har er på 80 m2.

 

Horsens City Camping er inddelt i skævt anlagte og hyggelige områder. Du føler dig hjemme og kan nyde atmosfæren på pladsen, den flotte natur og Horsens by kun 4 km væk.

 

 

Vi har opdelt campingpladsen op i 3 specielle områder

 

 

 

 

 

På Horsens City Camping har vi en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor alle beboerne på pladsen hilser og snakker med hinanden.

 

En campingferie hos os er den optimale ferie for børn, de faktisk ikke kan undgå at komme til at lege med mange andre børn.

 

Før du sætter campingvognen på krogen for at besøge os, så tjek vores ferietilbud også med ALL INCLUDED.

 

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en hyggelig og sjov campingferie.